Design Agger flytter ud! Og ind!

�� Design Agger flytter ud! ��

Ejendommen tæt på stranden i Agger, hvor vi har boet i snart 4 år, er blevet solgt. Det har betydet, at vi har måttet tænke over vores fremtid.

Hvad ønsker vi?

Og hvor vil vi have butik?

Skal vi kigge efter et nyt sted i Klitmøller, eller måske i Vorupør?

Det var straks klart, at det skulle være et sted tæt på Vesterhavet og stranden. Vestenvinden hører bare til vores brand. Du kan næsten “smage” det i alle vores produkter.

Og vores hjerter brænder især for den hyggelige lille landsby Agger, og heldigvis var der her en løsning: lige på den anden side af vejen, bliver den gamle, forfaldne “Strandgaarden” langsomt men sikkert omdannet til “Vesterlandet”, som kommer til at huse co-work, et par luksus hotelværelser, en iskiosk og en restaurant.
Vi bliver fremover en del af Vesterlandet men dog i en bygning for os selv, så fra 1. maj er vi at finde i den tidligere garage.

Indtil da er der mange valg, der skal træffes, og som man kan se på billedet, mangler der også stadig en hel del arbejde, før bygningen er klar.
Den nye bygning har ca. samme antal m2 som den nuværende, men til gengæld er her ikke nogen overdækket gårdhave.
Vi er glade for, at Design Agger forbliver på et så smukt sted i Agger, og glæder os nu til at komme i gang med flytning.